Over Minerva

Minerva Development is een onafhankelijke ontwikkelaar met een jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkeling en realisatie van bedrijfshuisvesting.

Minerva Development initieert, ontwikkelt, bouwt en beheert vastgoedprojecten voor zowel eigen rekening & risico als voor eindgebruikers en beleggers. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor zowel het huren als in eigendom verkrijgen van al dan niet op maat voor uw organisatie ontwikkelde bedrijfshuisvesting. Zowel voor nieuwbouw als voor (renovatie van) bestaand vastgoed.

Minerva Development is gespecialiseerd in het voor iedere organisatie leveren van maatwerk, als ontwikkelaar en/of belegger maar ook uw Sale & Lease Back transactie brengen wij graag tot stand. Deze methode is, zeker in de huidige markt, een interessant alternatief voor het aantrekken van een (bedrijfs)financiering.

Minerva Development ontwikkelt vastgoed met passie, gedrevenheid en liefde voor het vak en altijd vanuit de overtuiging dat wij er graag zelf zouden willen wonen en werken terwijl de wensen en eisen van de gebruiker centraal staan. Goede vormgeving en materialisering zijn daarbij de standaard en het is onze uitdaging, feitelijk ons werk, om dergelijke kwaliteit tot stand te brengen binnen overeengekomen budget en planning.

Directe betrokkenheid, gedegen kennis op het gebied van vastgoed(ontwikkeling) en goed koopmanschap zijn de basiswaarden van onze werkwijze.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. +31 20 471 57 83